Wanneer zullen deze twee achtergebleven majoors naar boven gaan?


De EOS-prijs heeft het steungebied van een lange termijn handelsrange teruggewonnen, wat aangeeft dat er een begin kan worden gemaakt met de ontwikkeling in de richting van weerstand.

DASH heeft zijn eigen steungebied nog niet teruggewonnen, maar technische indicatoren geven aan dat dit binnenkort wel eens zou kunnen gebeuren.

EOS (EOS)

De EOS-prijs wordt sinds 7 mei verhandeld binnen een bereik van 2700 tot 2900 satoshis. Er zijn twee afwijkingen onder en boven deze bandbreedte, respectievelijk op 14 mei en 5 juni. Beide keren kort daarna terug naar de range.

Op het moment van schrijven handelde de koers recht op de steunlijn van deze reeks, waardoor er een aantal lange, lagere lonten onder deze reeks ontstonden.

Er is een mogelijk dubbel bodempatroon, dat wordt gecombineerd met bullish divergence op de RSI. De trend is echter zeer ongebruikelijk en de divergentie is niet bijzonder duidelijk.

Bekende trader @Damskotrades verklaarde dat EOS zijn enige open altcoin positie is. Hier schetst hij dezelfde trading range en een eerste opwaartse beweging naar 2780, gevolgd door een beweging naar 2900 satoshis.

Op de korte termijn wordt de koers mogelijk binnen een symmetrische driehoek verhandeld. Het heeft kracht getoond door het kleine 2690 satoshi gebied om te draaien als steun, maar heeft nog steeds te maken met weerstand van het 2710 satoshi gebied.

Een uitbraak boven dit laatste en de dalende weerstandslijn van de driehoek zou aangeven dat EOS waarschijnlijk klaar is om verder naar boven te gaan.

Streepje (DASH)

Het belangrijkste steunpunt voor DASH is te vinden op ₿0.0076. De prijs bereikte dit niveau op 14 mei en zette een snelle opwaartse beweging in gang. Het bereikte dat niveau weer op 15 juli, maar brak niet uit en dreigt er weer onder te vallen. Bovendien volgt de koers een dalende weerstandslijn.

Om de koers opwaarts te laten bewegen, moet de koers dit steungebied terugwinnen en uit de dalende weerstandslijn breken. De dagelijkse RSI is weliswaar wat bullish divergentie, maar dit moet nog worden bevestigd. Er zijn nog geen andere tekenen van een ommekeer.

Als de koers succesvol is in het uitbreken, moet hij in eerste instantie naar ₿0.008 gaan en uiteindelijk naar ₿0.0084.

Haben große Banken Angst vor DeFi?
Korelacja wzrostu DeFi z ceną Bitcoin (BTC) i Ethereum (ETH) Wyjaśniona przez najlepszych analityków