Kör till månen? HODLer installerar bärbar gruvrigg i BMW


„Jag är inte i krypto för att tjäna pengar snabbt, men jag tar bonusen“, säger Simon Byrne.

Crypto-entusiasten Simon Byrne har tagit kryptogruvor ur garaget

Crypto-entusiasten Simon Byrne har tagit kryptogruvor ur garaget och ut på vägen efter att ha installerat en liten gård i bagageutrymmet på sin bil.

Enligt en rapport från Hardware Times köpte Byrne ett BMV i8-hybridfordon i detaljhandeln för ungefär $ 150 000 och utrustade det med en liten krypteringsgrupp som består av sex GeForce RTX 3080-grafikkort. Riggen drivs av ett ASUS B250 Mining Expert-kort och en EVGA SuperNOVA 1600 T2-strömförsörjning. Det kan enligt uppgift bryta både Bitcoin Future och Ether (ETH).

Den Nevada-baserade HODLer – som hans registreringsskylt säger – byggde enligt uppgift hela installationen själv „för att irritera spelare“ och tjäna pengar medan du är på språng. Medan de grafikkort som Byrne använder marknadsförs mot avancerade PC-spelare, kan vissa gruvarbetare använda sina förbättrade specifikationer för krypto.

„Jag är inte i krypto för att tjäna pengar snabbt, men jag tar bonusen“, säger Byrne.

Bilens batteri kan enligt uppgift hantera gården, men värme är fortfarande ett problem

Bilens batteri kan enligt uppgift hantera gården, men värme är fortfarande ett problem – kanske Byrne planerar att främst köra och bryta på vintern? Annars kommer han troligen att behöva hålla sin BMV: s baklucka öppen för ventilation.

Cointelegraph rapporterade i december att samma speedster spenderade mer än 93 000 $ för att installera 78 grafikkort i sitt hem för att bryta Ether när priset på token var drygt 700 $. Vid den tidpunkten beräknade Byrnes inställning att kunna generera ungefär $ 122 000 i vinst per år, trots en massiv elräkning.

Sedan dess har priset på Ether fördubblats efter att ha brutit ett tvåårigt högre tidigare i dag. Bitcoin ökade med 2% under det senaste dygnet och nådde 32 639 $ vid tidpunkten för publiceringen.

Smettere la fissazione con Bitcoin e investire in Ethereum
Bill Miller évoque d’autres raisons d’être optimiste sur Bitcoin