Ethereum (ETH) Trend onbeslist, technische indicatoren blijven gemengd


ETH handelt in een bereik tussen $ 315 en $ 380.

De meeste technische indicatoren zijn neutraal of bearish

ETH / BTC handelt tussen weerstand en ondersteuning op ₿0,036 en ₿0,0315.

Wil meer weten? Word lid van onze Telegram Group en ontvang handelssignalen, een gratis handelscursus en dagelijkse communicatie met cryptofans!

The Trust Project is een internationaal consortium van nieuwsorganisaties die standaarden voor transparantie opstellen.

ETH-overdrachtswaarde

Bitcoin Superstar heeft een poging gedaan om voorbij de weerstand te komen, maar door mislukking daalde de prijs bijna volledig.

Hoewel sommige technische indicatoren bullish zijn, is een doorbraak uit het huidige weerstandsgebied nodig om de trend bullish te laten worden.

Ethereum-handelsbereik

De Ethereum-prijs is aan het dalen sinds 1 september, toen hij een hoogtepunt bereikte van $ 489,57. De daling ging door totdat het op 5 september een dieptepunt van $ 311,04 bereikte. Het dieptepunt zette een opwaartse beweging in gang die relatief kortstondig was sinds ETH werd afgewezen na het bereiken van $ 394.

Momenteel zit ETH vast in een bereik tussen $ 315 – $ 380. Een uitval van het ondersteuningsgebied zou een snelle daling naar $ 240 kunnen veroorzaken, terwijl een doorbraak boven het weerstandsgebied er waarschijnlijk voor zou zorgen dat de prijs naar het 0,618 Fib-niveau op $ 420 zou stijgen.

Hoewel dit misschien niet ongebruikelijk is omdat de prijs consolideert, toont het aan dat het dagelijkse tijdsbestek niet voldoende is om de richting van de volgende beweging te bepalen

De wekelijkse chart is nog steeds bullish, ondanks de bearish engulfing candlestick die in de week van 31 aug. – 7 sept. Werd gecreëerd.

De prijs volgt nog steeds een stijgende ondersteuningslijn en heeft lange lagere lonten gecreëerd op het 0,382 Fib-niveau van de hele stijging – een teken van koopdruk.

Cryptocurrency-handelaar @ACXTrades schetste een Ethereum-diagram met een korte doelstelling van $ 333.

Sinds de tweet is de prijs al begonnen te dalen en nadert hij het kleine ondersteuningsgebied van $ 335.

De daling werd voorafgegaan door bearish divergentie in zowel de RSI als de MACD.

Bitcoin is enjoying new popularity in Egypt thanks to the corona crisis
BoE Governor: Bitcoin has no intrinsic value